Welfare House in Omuta / Peak Studio + Hidetoshi Fujiki Archit…

first_img 2017 “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/941990/welfare-house-in-omuta-peak-studio-plus-hidetoshi-fujiki-architectural-planning-atelier Clipboard Housing Projects Area:  3027 m² Year Completion year of this architecture project ArchDaily CopyHousing•Omuta, Japan “COPY” Japan Architects: Hidetoshi Fujiki Architectural Planning Atelier, Peak Studio Area Area of this architecture project Manufacturers: Vectorworks, Toli, Union, YKK AP, Forbo Holding, JFE Products translation missing: en-US.post.svg.material_description CopyAbout this officePeak StudioOfficeFollowHidetoshi Fujiki Architectural Planning AtelierOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousingOn FacebookOmutaJapanPublished on June 20, 2020Cite: “Welfare House in Omuta / Peak Studio + Hidetoshi Fujiki Architectural Planning Atelier” 19 Jun 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogAluminium CompositesTechnowoodHow to Design a Façade with AluProfile Vertical ProfilesGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisOxidized Copper: Nordic BrownDoorsEGGERWood Laminate Doors in Molecular Plant Science InstituteStonesCosentinoSurfaces – Silestone® Nebula SeriesWall / Ceiling LightsLouis PoulsenLamp – LP RiplsWood Boards / HPL PanelsBruagRoom Dividers – Partition Wall MDFStonesNeolithSintered Stone – Mar del PlataWindowspanoramah!®ah! SecurityPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsMIS Facade PanelCarpetsFabromont AGTextile Floor Covering – Orbital® 07 COLORpunkt®LightsNorka lightingLuminaire – BelfastMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?日本大牟田福利院 / Peak Studio + Hidetoshi Fujiki Architectural Planning Atelier是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Photographs Welfare House in Omuta / Peak Studio + Hidetoshi Fujiki Architectural Planning AtelierSave this projectSaveWelfare House in Omuta / Peak Studio + Hidetoshi Fujiki Architectural Planning Atelier Year:  Photographs:  Katsumasa Tanaka Manufacturers Brands with products used in this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/941990/welfare-house-in-omuta-peak-studio-plus-hidetoshi-fujiki-architectural-planning-atelier Clipboard Save this picture!© Katsumasa Tanaka+ 30Curated by Hana Abdel Share Welfare House in Omuta / Peak Studio + Hidetoshi Fujiki Architectural Planning Atelier Products used in this ProjectRenders / 3D AnimationVectorworksVectorworks ArchitectRenders / 3D AnimationVectorworksVectorworks LandmarkDesign Team:Peak Studio, Hidetoshi Fujiki Architectural Planning AtelierClient:Social Welfare CorporationEngineering:Tatsumi EguchiConsultants:Taiyo CorporationCollaborators:Maruyama DesignCity:OmutaCountry:JapanMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Katsumasa TanakaThe project site is located in a quiet area with lush greenery, a short distance from the city center, and is planned as a home for 36 people and a place for activities for the commuters. By dividing the “Place of Residence” and the “Place of Activity” into the courtyard, we have created a structure that gently divides the “Place of Residence” and the “Place of Activity” into the courtyard. It also brings the chirping of birds and gives the inhabitants a relaxed atmosphere.Save this picture!© Katsumasa TanakaSave this picture!PlanSave this picture!© Katsumasa TanakaThe glass surface of the corridor is accented with a dot print, accenting the bright and open space. I’m giving it to you. The “Place of Residence” consists of four color-coded units, and while taking into account the needs of people with low vision, the overall color palette is white and woody in order to achieve a good balance of colors.Save this picture!© Katsumasa TanakaThe building stands quietly in a lush green neighborhood. I don’t want this architecture to be hard and inorganic in this image. While selecting natural materials such as cypress trees and stones in baskets, we also use natural materials that are reflected in the glass. It was intended to be a calm building.Save this picture!© Katsumasa TanakaProject gallerySee allShow lessVoltaire / SABO projectSelected ProjectsSidecar Doughnuts & Coffee / Fleetwood Fernandez ArchitectsSelected ProjectsProject locationAddress:Omuta, Fukuoka, JapanLocation to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Sharelast_img

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *